Monday, April 14, 2008

Heet van de pers!



Op de site van Honselersdijk staat dit bericht.

Met nog twee wedstrijden te gaan heeft:

Ado 37 punten en moet nog tegen: Escamp thuis en Schipluiden uit.
Honselersdijk 36 punten, met nog twee thuiswedstrijden: Lyra en HBS!
HBS 35 punten en moet nog tegen BVCB en natuurlijk Honselersdijk.

De rekenaars onder ons zien meteen dat er een theoretische kans is op de 4e plek. Voorwaarde is dan dat wij beide wedstrijden winnen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

BVCB is een goede ploeg en zal haar sportieve plicht doen. Honselersdijk moet alleen een nederlaag voorkomen en kan op de nul spelen, wat hen in de eerste wedstrijd goed lukte.

ADO mag geen punten meer verliezen. Doen ze dat wel dan kunnen zij voorbij gestreefd worden door Honselersdijk en voor hen in het ongunstigste geval ook nog door HBS. Zij hebben de westrijden in de eerste ronde gewonnen dus hebben zij de beste papieren.

Alles staat dus open en wij kunnen spannende wedstrijden tegemoet zien.

Nu is er een praktisch probleempje. De meivakantie. Het is van belang dat iedereen die op de 26ste NIET kan, zich tijdig bij coach Chris afmeldt, Julian en Nils W, bijvoorbeeld die zich op die dag rond 10:00 uur in Amsterdam moeten melden voor een cricketkamp. Maar ook eventuele andere habituele voorjaarsvakantiegangers!

Het ligt dan aan HBS om te beoordelen of er gespeeld wordt of een aanvraag wordt ingediend bij de KNVB om de wedstrijd op een andere datum te spelen of contact op te nemen met Honselersdijk en gezamenlijk een andere datum te spelen.

Het is natuurlijk geen halszaak en de vijfde of zesde plek maakt niet veel uit, maar vierde of theoretisch zelfs derde zou toch mooier zijn.

No comments: